Over ons

Over ons

Niet alleen onze producten verdienen het beste

Zonder onze mensen zou Belinus niet zijn hoe het vandaag is. We hebben altijd sterk ingezet op de bescherming van de arbeids- en mensenrechten van iedereen die betrokken is bij onze organisatie. Alleen zo kunnen we garanderen dat onze producten net zo schoon zijn als de energie die ze opleveren. 

Belinus is in 2015 gestart als servicebedrijf voor de technische en kwaliteitscontroles van zonnepanelen ter ondersteuning van Belgische en Nederlandse opdrachtgevers. 

Belinus is een Belgische fabrikant van zonnepanelen en energie-opslagbatterijen voor thuisgebruik. Het hoofdkantoor van Belinus bevindt zich in het Thor Park in Genk, België, en het bedrijf heeft een goede reputatie in meer dan 10 landen verspreid over heel Europa.

Belinus is gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en productie van innovatieve, hoge rendement, ultrazwarte, dubbelglas zonnepanelen en hoogwaardige energie-opslagbatterijen voor thuis.

Fundamenteel anders en beter.

Ontworpen in België en geproduceerd in Europa.

Ons team van ervaren zonne-energiespecialisten

Staat dag in, dag uit voor je klaar!

Francis Rome

Voorzitter

Iwan Janssen

Operationeel Directeur

Rob Gorel

Directeur Verkoop

Niels Blanca Garcia

Regionaal Manager

Testimonial

Onze tevreden partners

  Kazim Yasar
  Kazim Yasar

  Soloya

  Wij werken sinds vorig jaar samen met Belinus. Enerzijds, omdat het een Europees product betreft, en anderzijds omdat bij Belinus kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het is voor ons van groot belang dat deze logistieke samenwerking standhoudt en sterk blijft. De 30 jaar All-in-One garantie is niet alleen een enorm voordeel in de verkoopgesprekken ten opzichte van de concurrentie, het bevestigt bovendien de kwaliteit van het product. Het brede aanbod Belinus ultra black M7- en M8-series biedt bovendien een ruime keuze voor iedere denkbare situatie. Met Belinus hebben we alles in huis om te kunnen bouwen aan een groenere toekomst.

  Wij staan altijd voor je klaar

  Heb je vragen? Wij zijn er om je te helpen

  Belinus werd in 2015 opgestart als servicebedrijf voor de engineering en kwaliteitsinspectie van zonnepanelen en is een Belgisch technologiebedrijf met haar hoofdkantoor in Genk, België, en een gerenommeerde aanwezigheid in meer dan 10 landen verspreid over Europa.

  Copyright © 2022. All rights reserved.

  Website by Tunity

  Belinus is gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling, de productie van innovatieve ultra-efficiënte ultra-zwart zonne-energie dubbelglas, thuisbatterij- en BIPV-oplossingen.