Hoe kopen?

Be with us. Be Belinus.

Hoe kan ik Belinus modules kopen?

Alle Belinus-producten zijn volledig gebaseerd op innovatieve en geavanceerde technologieën. Begrijpelijk dat je die kwaliteit op je dak wil als particulier, of dat je onze modules wil aanbieden aan je klanten als installateur of groothandelaar. Bekijk hieronder hoe dit kan.

Voor particulieren

Als particulier kan je Belinus zonnepanelen en/of thuisbatterijen kopen van een gecertificeerde installateur in jouw buurt, of van een installateur die de panelen en/of thuisbatterijen heeft aangekocht bij een geautoriseerde groothandel.

Voor installateurs en groothandelaars

Belinus modules verkopen is een eenvoudige manier om je aanbod te onderscheiden van de concurrentie, kansen te grijpen en je omzet te verhogen.

Wij staan altijd voor je klaar

Heb je vragen? Wij zijn er om je te helpen

Belinus werd in 2015 opgestart als servicebedrijf voor de engineering en kwaliteitsinspectie van zonnepanelen en is een Belgisch technologiebedrijf met haar hoofdkantoor in Genk, België, en een gerenommeerde aanwezigheid in meer dan 10 landen verspreid over Europa.

Copyright © 2022. All rights reserved.

Website by Tunity

Belinus is gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling, de productie van innovatieve ultra-efficiënte ultra-zwart zonne-energie dubbelglas, thuisbatterij- en BIPV-oplossingen.