Referenties

Testimonial

Onze tevreden partners

  Kazim Yasar
  Kazim Yasar

  Soloya

  Wij werken sinds vorig jaar samen met Belinus. Enerzijds, omdat het een Europees product betreft, en anderzijds omdat bij Belinus kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het is voor ons van groot belang dat deze logistieke samenwerking standhoudt en sterk blijft. De 30 jaar All-in-One garantie is niet alleen een enorm voordeel in de verkoopgesprekken ten opzichte van de concurrentie, het bevestigt bovendien de kwaliteit van het product. Het brede aanbod Belinus ultra black M7- en M8-series biedt bovendien een ruime keuze voor iedere denkbare situatie. Met Belinus hebben we alles in huis om te kunnen bouwen aan een groenere toekomst.

  Testimonial

  Onze tevreden partners

   Roel Ars
   Roel Ars

   algemeen directeur (Solar4All)

   Wij bij Solar4all verzorgen al jaren de levering van de Belinus zonnepanelen. De samenwerking met Belinus verloopt soepel en professioneel en het stelt ons in staat om een toegevoegde waarde te leveren aan onze bestaande en nieuw aan te trekken installateurs. Het helpt ons om door en uit te groeien tot een toonaangevende groothandel in Nederland. Belinus is een Europees merk met kwalitatief hoogwaardige producten. Vanwege de vele kwaliteitscontroles tijdens het productieproces, kunnen ze ons de beste panelen leveren en bieden ze 30 jaar All-in-one garantie. Belinus is gespecialiseerd in de ontwikkeling van ultra black dubbelglas zonnepanelen én ze proberen voortdurend een stap verder te gaan.

   Testimonial

   Onze tevreden partners

    Frank Plomp
    Frank Plomp

    Energie-Advies-Holland

    Er zijn Ultra Black zonnepanelen geïnstalleerd. Dankzij de efficiëntie en ervaring van Belinus Solar hebben wij een uitstekende leverancier gevonden, die perfect aansluit bij onze behoeften. Onze klanten zijn tevreden over de Belinus Solar modules die op hun huizen zijn aangebracht en wij verheugen ons op de continuering van onze relatie met Belinus in de toekomst

    Wij staan altijd voor je klaar

    Heb je vragen? Wij zijn er om je te helpen

    Belinus werd in 2015 opgestart als servicebedrijf voor de engineering en kwaliteitsinspectie van zonnepanelen en is een Belgisch technologiebedrijf met haar hoofdkantoor in Genk, België, en een gerenommeerde aanwezigheid in meer dan 10 landen verspreid over Europa.

    Copyright © 2022. All rights reserved.

    Website by Tunity

    Belinus is gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling, de productie van innovatieve ultra-efficiënte ultra-zwart zonne-energie dubbelglas, thuisbatterij- en BIPV-oplossingen.