Particulieren

Hoe kopen

Voor particulieren

Als particulier kan je Belinus zonnepanelen en/of thuisbatterijen kopen van een gecertificeerde installateur in jouw buurt, of van een installateur die de panelen en/of thuisbatterijen heeft aangekocht bij een geautoriseerde groothandel. Alleen op die manier kunnen wij de All-in-one garantie bieden op onze producten.

Vind een dealer bij jou in de buurt

Loading...
OPEN
ALL

Store Direction

Get Your Directions

LOCATE YOUR GEOPOSITION

Onze partners

Van advies en bestellen tot installeren

Onze partners zijn de ambassadeurs van Belinus. Deze dealers en installateurs zijn niet alleen zorgvuldig geselecteerd, ze hebben net als wij een hart voor zonne-energie en de bijdrage die dit levert voor een energieneutrale planeet.

Wat betekent dat concreet voor jou? Dat onze partners ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Geen gedoe, wel gemak. Van advies en bestellen tot installeren. Ook als het gaat om garantie is het simpelweg goed geregeld. Want bij welke partner je ook bestelt, je krijgt altijd 30 jaar All-in-one garantie. Op onze glaspanelen is dit zelfs 35 jaar!

Soloya BV

Limburg, België

Energreen SA

Wallonië, België

Veranderstroom

Nederland

Aetec BV

Antwerpen, België

Belsol Group

Zaventem, België

Prezon

Dordrecht, Nederland

Wij staan altijd voor je klaar

Heb je vragen? Wij zijn er om je te helpen

Belinus werd in 2015 opgestart als servicebedrijf voor de engineering en kwaliteitsinspectie van zonnepanelen en is een Belgisch technologiebedrijf met haar hoofdkantoor in Genk, België, en een gerenommeerde aanwezigheid in meer dan 10 landen verspreid over Europa.

Copyright © 2022. All rights reserved.

Website by Tunity

Belinus is gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling, de productie van innovatieve ultra-efficiënte ultra-zwart zonne-energie dubbelglas, thuisbatterij- en BIPV-oplossingen.